Sončna očala z dioptrijo

Sončna očala z dioptrijo

11.07.2022

Poleti, ko je čas dopustov, vročine, peska in slanega morja, vam lahko korekcijska očala večkrat predstavljajo oviro in dejstvo, da na dopustu ne morete brezskrbno uživati, saj konstantno skrbite za svoja korekcijska očala. Pesek in slana morska voda jih lahko namreč hitro poškodujejo, poleg tega pa samo z njimi vaše oči niso zaščitene pred UVA in UVB škodljivimi žarki.


V poletnem času velika večina posega po kontaktnih lečah v kombinaciji s sončnimi očali, vendar se moramo zavedati, da tudi leče vsakomur žal ne pašejo. Mnogi prav tako niso vešči s samo uporabo, čiščenjem in oskrbo.

Rešitev je zelo preprosta: SONČNA OČALA Z DIOPTRIJO.


Naj vam na kratko predstavimo postopek vgradnje dioptrije v sončna očala. V naših poslovalnicah imamo zelo velik nabor različnih oblik, velikost in barv sončnih očal. V poletnem času vam tako na sončna očala priznamo tudi do -50% popusta.

sončna očala

V kolikor se odločite za vgradnjo dioptrije pa vas povabimo k naslednjemu koraku – izbiri barv stekel. Najpogosteje izbrana stekla so v zeleni, rjavi ali črni barvi.

stekla

Izbirate lahko tudi med več kot 20 različnih barvnih steklih. Določena stekla ponujajo tudi možnost vgradnje polarizacije. Nato vam izdelamo stekla po meri vaše dioptrije (kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem).

stekla 1

Vsa sončna očala z dioptrijo imajo najvišjo kakovost in popolno UV zaščito.
Najpogosteje se za vgradnjo dioptrije v sončnih očalih odločajo športniki, ki na tak način izberejo svoja nova športna očala. Pri športu (kolesarjenju, jadranju, golfu,...) na prostem so v poletnem času sončna očala namreč neizbežna, saj je kombinacija sonca in različnih površin pogosto razlog za prepogosto bleščanje in odsevanje. Z vgradnjo dioptrije se tako lahko športniki 100 % posvetijo svojemu izbranemu športu, brez kakršnih koli ovir. Na voljo pa imamo tudi plavalna in potapljaška očala z vgradnjo dioptrije tako za odrasle kot tudi za otroke.


V primeru, da imate opraskana stekla na svojih že obstoječih sončnih očalih, vam brez problema zamenjamo stekla tudi brez dioptrije – postopek je enak kot pri izbiri stekel z vgradno dioptrije. Vendar priporočamo, da imate s seboj svoja sončna očala preverjenega proizvajalca. Žal so nizkocenovna sončna očala izdelana iz brizgane plastike in niso primerna za menjavo stekel, saj okvir z lahkoto poči.


Predlagamo, da se pred odločitvijo za sončna očala z dioptrijo naročite na pregled vida. Tako ne bo dvoma, da vaša nova sončna očala z dioptrijo ne bi bila pravilno izdelana.

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.