Pregled vida

Pregled vida
V OPTIKI CLARUS

Če iščete specialiste s področja okulistike, na katere se lahko zanesete, da boste odlično videli in bili videni, se obrnite na nas. Očesna optika zahteva veliko natančnost in ravno visoka kakovost meritev ter izdelave stekel za očala sta naša največja prednost.

Pomembno je, da redno pregledujemo svoje oči. Priporočljivo je, da pregled vida opravimo vsaki dve leti, v primeru, da opazimo kakršnekoli spremembe in nepravilnosti, pa celo prej.

Pregledi vida so popolnoma varni in neboleči. V naših ambulantah vas bomo oskrbeli na najvišjem možnem nivoju in poskrbeli, da bo izkušnja (prvega) okulističnega pregleda kar se da prijetna. Osnoven pregled vida traja približno 20-30 minut.

Pri pregledu vida se boste najprej srečali z optometristom. Optometrist je strokovno usposobljena oseba, ki ugotavlja nepravilnosti pri vidu in meri višino dioptrije. Optometrist zelo dobro pozna lastnosti dioptrijskih stekel za očala in lahko strankam posledično zelo dobro svetuje oz. ponudi ustrezno rešitev za vsakega posameznika. V kolikor optometrist ugotovi, da se pri vidu pojavlja bolezensko stanje, vas bo usmeril k oftalmologu, ki pa se ukvarja z diagnosticiranjem in zdravljenjem očesnih bolezni.

V Optiki Clarus redno (dodatno) izobražujemo naše optometriste in oftalmologe ter verjamemo, da spadajo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.

Pregledi vida so na voljo v vseh poslovalnicah Optike Clarus, večkrat tedensko.

Poiščite najbližjo poslovalnico in se NAROČITE NA PREGLED še danes.

Naročite se na pregled

 

Okulistični pregled za otroka

Če opazite, da vaš otrok slabše vidi, ga odpeljite na pregled. Za pregled otroka pri okulistu je potrebna napotnica izbranega pediatra, zdravnika, saj pri otroku očesni zdravnik pregleda vse dele očesa. Če pa imate kakršnokoli vprašanje, ki se vam poraja zaradi suma, da vaš otrok ne vidi dobro, ali ga moti svetloba, ali škili, se obrnite na vam najbližje očesne ambulante.

Ne spreglejte:

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.