5 razlogov, zakaj okulistični pregled zaupati strokovnjakom v Optiki Clarus?

5 razlogov, zakaj okulistični pregled zaupati strokovnjakom v Optiki Clarus?

10.07.2018

Danes se že skoraj vsaka optika hvali z najsodobnejše opremljenimi okulističnimi ambulantami, a le malokateri stranki je zares predstavljeno kaj stoji za to trditvijo. Predstavljamo vam 5 razlogov zakaj okulistične preglede zaupati Optiki Clarus v njenih najsodobnejše opremljenih okulističnih ambulantah v Sloveniji.

1) RAČUNALNIŠKI REFRAKTOMETER

Je naprava za merjenje dioptrije vaših oči. Z njim merimo tudi ukrivljenost roženice. Okulistični pregled ponavadi začnemo prav na tej napravi.

2) NAPRAVA ZA ANALIZO STEKEL VAŠIH OČAL

V kolikor ste že uporabnik korekcijskih očal, to napravo uporabimo zato, da dobimo natančen podatek o obstoječi dioptriji stekel vaših očal. Na napravi lahko ugotovimo ali so vaša pravkar izdelana/kupljena očala ustrezne dioptrije, izmerjene na okulističnem pregledu.

3) TONOMETER

Pritisk je eden izmed pomembnih dejavnikov pri merjenju očesne dioptrije. V kolikor opazimo simptome, ki kažejo na povečan očesni pritisk, s slednjo napravo opravimo meritev očesnega pritiska.

4) KERATOMETER

Je naprava za merjenje ukrivljenosti roženice. Pojavu, kjer roženica ni pravilne oblike pravimo tudi ASTIGMATIZEM. Najpogostejši simptom astigmatizma je popačen, meglen vid. Predmeti, ki jih gledate niso jasno vidni, so zamegljeni. Na podlagi opravljenega pregleda lahko določimo ustrezno dioptrijo, ki je potrebna za korekcijo vida.

5) VRHUNSKI STROKOVNJAKI NA PODROČJU OPTOMETRIJE IN OKULISTIKE

Poleg sodobnih računalniških naprav, vas skozi pregled vodijo vrhunski strokovnjaki na področju optometrije in okulistike. V Optiki Clarus že več kot 25 let stremimo k temu, da svoje optometriste in oftalmologe ves čas dodatno izobražujemo in na ta način svojim strankam nudimo le najboljše. Obiščite nas in preverite zakaj smo vodilno podjetje v naši panogi. Optika Clarus – Z ljubeznijo skrbimo za vaš vid.

Opravi brezplačen online test vida ali se naroči na pregled.

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.