Pregled za kontaktne leče

Prvi korak

Če kontaktnih leč še ne nosite, pa bi si jih želeli, se z našimi specialisti oftalmologi na prvem pregledu najprej pogovorite o tem, katere leče bi bile za vaš način življenja najbolj primerne (dnevne, 14-dnevne ali mesečne kontaktne leče). Po detajlnih meritvah roženice (merjenje zakrivljenosti in velikosti roženice), pregledu stanja robov vek in veznice ter pregledu solznega filma bo specialist predlagal vrsto in karakteristike leče, na koncu pregleda pa boste po navodilih strokovno usposobljenega osebja tudi sami preizkusili, kako vstaviti lečo v oko. Ob tem vam bodo naši specialisti svetovali tudi, kako se z lečami najlažje spopasti v vsakdanjem življenju.


Nadaljevalni pregled

Nadaljevalni pregledi zajemajo kontrolo dioptrije in stanja očesa. Priporočljivo je, da se na pregled oglasite vsaj enkrat letno, da lahko pravočasno ugotavljamo morebitne težave pri uporabi leč. Če na kontrolnem pregledu ugotovimo, da leča ni več ustrezna ali da oko na kakršenkoli način trpi, se naredi prefit. Pri tem lahko zamenjamo vrsto leče oz. izberemo leče z drugimi karakteristikami glede na ugotovljeno težavo.

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na brezplačni telefonski številki 080 25 27.

Na pregled za kontaktne leče se lahko naročite tudi preko SPLETNEGA OBRAZCA.

 
 
 
 
 
 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.