Posebna ponudba: potapljaške maske in plavalna očala z dioptrijo

Posebna ponudba: potapljaške maske in plavalna očala z dioptrijo

15.05.2023

Najprej si poglejmo, kaj so plavalna očala in potapljaške maske z vgradnjo dioptrije. Ta vrsta očal ima stekla z dioptrijo, ki so lahko izdelana posebej za vsako oko ali pa imajo enako dioptrijo na obeh straneh. Ta stekla so pritrjena na okvir očal in so običajno narejena iz trpežnega materiala, ki preprečuje zameglitev in zagotavlja jasen vid pod vodo.
Plavalna očala in potapljaške maske z vgradnjo dioptrije so na voljo v različnih dioptrijah, tako da lahko vsakdo najde očala, ki ustrezajo njihovi dioptriji. Ta vrsta očal je primerna za vse vrste plavalnih in potapljaških aktivnosti, kot so plavanje v bazenu, potapljanje v morju ali jezeru.
Če ste ljubitelj potapljanja ali plavanja in nosite očala, so plavalna očala ali potapljaške maske z vgradnjo dioptrije prava izbira za vas. Ne boste več skrbeli za očala, ko se boste potapljali ali plavali, saj boste imeli jasen vid tudi pod vodo. Če še niste preizkusili plavalnih očal in potapljaških mask z vgradnjo dioptrije, vam priporočam, da jih preizkusite in uživate v vaših aktivnostih brez omejitev.

potapljaška maska   plavalna ocala

 

OTROŠKA PLAVALNA OČALA Z DIOPTRIJO

Otroci s slabim vidom se lahko srečujejo z izzivi pri udeležbi v vodnih aktivnostih. Za njih so na srečo na voljo tudi otroška plavalna očala z vgradnjo dioptrije v vseh poslovalnicah Optike Clarus. Ta vrsta očal je namenjena otrokom, ki imajo dioptrijo, in jim omogoča jasen vid tudi pod vodo.
Otroška plavalna očala z vgradnjo dioptrije so zasnovana tako, da se prilegajo otrokovemu obrazu in so enako trpežna kot očala za odrasle. Stekla so narejena iz posebnega materiala, ki zagotavlja jasen vid tudi pod vodo, hkrati pa ohranja varnost in udobje za otroka.
Poleg tega imajo otroška plavalna očala z vgradnjo dioptrije tudi številne funkcije za dodatno zaščito in udobje. Na primer, nekatera očala imajo nastavljiv trak za glavo, ki se prilagaja otrokovi glavi in preprečuje drsenje, medtem ko imajo druga mehke blazinice okoli očal, ki zagotavljajo udobno prileganje.
Za otroke je pomembno, da imajo jasen vid tudi pod vodo, saj lahko to izboljša njihovo varnost in samozavest pri plavanju. Zato so otroška plavalna očala z vgradnjo dioptrije idealna rešitev za otroke s slabim vidom, ki se radi potapljajo in plavajo. Omogočajo jim, da se vključijo v vse vodne aktivnosti in uživajo v njih brez omejitev. Ponujamo jih v dveh barvah: modri in roza.

 otroska plavalna ocala

OSTALA OČALA V PONUDBI Z VGRADNJO DIOPTRIJE

Poleg plavalnih in potapljaških očal so na voljo tudi zaščitna očala, strelska očala, smučarska očala in motoristična očala z vgradnjo dioptrije. Vse te vrste očal so posebej zasnovane za zagotavljanje jasnega vida in zaščite pred različnimi nevarnostmi, ki se pojavljajo pri izvajanju različnih dejavnosti.

Zaščitna očala z vgradnjo dioptrije so namenjena ljudem, ki opravljajo dela, kjer obstaja nevarnost za poškodbe oči. Ta vrsta očal zagotavlja jasen vid, hkrati pa oči ščiti pred prahom, kemikalijami in drugimi delci, ki lahko povzročijo poškodbe oči. Zaščitna očala z dioptrijo so na voljo v različnih dioptrijah in so primerna za različne dejavnosti, kot so gradbeništvo, lesna industrija in šport.

zascitna ocala

Strelska očala z vgradnjo dioptrije so namenjena strelcem in lovskim navdušencem. Ta vrsta očal zagotavlja jasen vid pri uporabi orožja. Strelska očala z dioptrijo so izdelana iz trpežnih materialov.

strelska ocala

Smučarska očala z vgradnjo dioptrije so namenjena ljubiteljem smučanja in drugih zimskih športov. Ta vrsta očal zagotavlja jasen vid in zaščito pred UV žarki in drugimi nevarnostmi, ki se pojavljajo na snegu. Dodan polarizacijski premaz blokira določeno vrsto svetlobe, ki se odbija od snega. Smučarska očala z dioptrijo so narejena iz trpežnih materialov, ki so odporni na udarce in omogočajo širok kot gledanja.

smucarska ocala

Motoristična očala z vgradnjo dioptrije so namenjena motoristom. Ta vrsta očal zagotavlja jasen vid in zaščito pred UV žarki, vetrom in drugimi nevarnostmi, ki se pojavljajo med vožnjo. Motoristična očala z dioptrijo so izdelana iz trpežnih materialov, ki so odporni na udarce in jih je mogoče prilagoditi za različne vrste čelad.

motoristicna ocala


Vabljeni v vse poslovalnice Optike Clarus, kjer vam v očala za vaše potrebe vgradimo vašo dioptrijo.

Na slikah je le po en model specialnih očal, ki so na voljo v vseh poslovalnicah. V ponudbi imamo še veliko drugih modelov.

Pred nakupom očal, vas vabimo na izmero dioptrije. Prijavite se lahko tukaj. 

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.