NOVO! Baterije za slušne aparate

NOVO! Baterije za slušne aparate

12.07.2022

Ste uporabnik slušnega aparata ali pa poznate nekoga, ki uporablja slušni aparat? Imamo novost v vseh naših poslovalnicah po Sloveniji:

BATERIJE ZA SLUŠNE APARATE.

Za brezhibno delovanje slušnega aparate so pomembne kakovostne baterije, katere dobite tudi v naši ponudbi. Na voljo so v 4 različnih velikostih (barvah): 10 (rumene), 312 (rjave), 13 (oranžne) in  675 (modre). Ponujamo vam baterije treh različnih proizvajalcev: Masterlife, Renata Maratone in PowerOne in to po zelo ugodni ceni - od 1,99 eur dalje!

UPORABA IN NAPOTKI:

Baterije imajo na hrbtni strani majhno nalepko. Ko nalepko odstranite, pomeni, da želite baterijo aktivirati (v bateriji se sproži zrak). Nalepke ne odstranjujte, če baterije ne želite uporabljati. Ponovna namestitev nalepke nazaj na baterijo ne pomeni, da je baterija deaktivirana. Baterije shranjujte v suhem prostoru in na sobni temperaturi (20-25°C). Vlaga neugodno vpliva na delovanje baterije, zato poskribte, da jih shranjujete stran od vročine ter pretirane vlage. 

BATERIJE V SLUŠNIH APARATIH 

Življenska doba ene baterije je odvisna od same uporabe slušnega aparata, vrste slušnega aparata in nastavitev glasnosti. Da bi čas delovanja baterije podaljšali, bodite pozorni, da slušni aparat ugasnete, ko ga ne uporabljate. Da bi se izognili skrajšanemu času baterije pazite, da baterije ne puščate na soncu, vlagi ali v bližini kovinskih predmetov saj lahko pride do stika. Dejstvo pa je, da živimo v hrupnem okolju, kjer potrebujemo dobro ojačan slušni aparat, kar prav tako privede do hitrejše izpraznitve baterije. Baterije ne sodijo med gospodinjske odpadke, zato jih mi z veseljem sprejememo v naših zabojnikih za odpadne baterije.

 

V primeru, da baterije v vašem slušnem aparatu ne delujejo pravilno, preverite ali ste izbrali pravo velikost ter ali je baterija pravilno obrnjena. Če zaznate večje težave na slušnem aparatu pa se obrnite na akustika slušnega aparata.

Oglasite se v najbližji poslovalnici in z veseljem vam pomagamo izbrati najprimernješe baterije za vaš slušni aparat! 

Se vidimo v Optiki Clarus!

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.