Odlično sodelovanje z Zavodom Sopotniki

Odlično sodelovanje z Zavodom Sopotniki

29.08.2023

"Od sedaj naprej jih bom vsem priporočala!" je povedala gospa Marja o naših storitvah.

Že dobri dve leti sodelujemo z Zavodom Sopotniki, ki nudijo prevoz za starejše ljudi, katerim ob koriščenju prevoza nudimo popust pri nakupu očal v naših poslovalnicah. 

Prejeli smo navdušujočo povratno informacijo od gospe Marje, s katero vemo, da smo naredili prav in je naše sodelovanje z Zavodom Sopotniki samo še okrepilo. 

Začetek je bil dober, konec pa prav navdušujoč. Gospo so v optiki prijazno sprejeli in ji takoj ponudili sedež, saj gospa težje hodi. "Od takrat naprej se nisem niti enkrat več vstala" je bila navdušena gospa Marja nad postrežbo, saj ji je uslužbenka vsa očala prinesla k sedežu in sta skupaj pomerjali različne modele ter na koncu izbrali čudovit nov okvir.

V času sodelovanja smo razveselili že več kot 100 starejših, ki so koristili prevoz s strani Zavoda Sopotniki in popust v naših poslovalnicah. 

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.