OPTIKA IN AUDIO CLARUS V KRANJU!

OPTIKA IN AUDIO CLARUS V KRANJU!

25.09.2023

V ponedeljek, 2. 10. bomo odprli vrata prenovljene poslovalnice v Kranju na Nazorjevi ulici 3.

Veseli nas, da vam lahko predstavimo novico o odprtju prenovljene optike v Kranju na Nazorjevi ulici 3, ki bo po novem ponujala tudi oddelek za slušne aparate - Audio Clarus.

Optika v Kranju gre skozi celovito prenovo in nadgradnjo, s čimer bo postala še bolj sodobna in prilagojena vašim potrebam. Poleg široke palete očal in kontaktnih leč, bomo sedaj ponujali tudi strokovno svetovanje in storitve za tiste, ki potrebujete slušne aparate.

Tukaj so nekateri poudarki, ki jih prinaša prenovljena optika v Kranju:

Širok izbor očal in kontaktnih leč: prenovljena optika bo ponujala še bolj bogat izbor modnih in kakovostnih očal ter kontaktnih leč za vse starostne skupine.

Slušni aparati: največja novost je uvedba oddelka za slušne aparate. Strankam bodo na voljo testi sluha, svetovanje in prilagajanje slušnih aparatov po meri. Optika bo sodelovala z izkušenimi audiologi, ki bodo pomagali ljudem izboljšati njihovo izkušnjo s slušnimi aparati.

Strokovno osebje: v optiki bodo na voljo izkušeni optometristi in slušni akustiki, ki bodo nudili vrhunsko svetovanje in skrb za vaše oči in sluh.

Sodobna oprema: prenovljena optika bo opremljena s sodobno amublanto za izmero dioptrije, kar bo omogočilo natančne preglede vida ter slušno komoro za opravljanje preglede sluha.

Prijetno okolje: poskrbeli bomo za prijetno in udobno okolje, kjer se boste počutili dobrodošli.

S temi izboljšavami bo prenovljena optika v Kranju postala prostor, kjer boste lahko poskrbeli za vaše oči in sluh na enem mestu. To je zagotovo pomemben korak naprej za lokalno skupnost in vse tiste, ki iščete kakovostno oskrbo za svoje oči in sluh.

 
 
 

Povežimo se

Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih.

   
 
 
 

E-trgovina Clarus

Izkoristite UGODNE CENE kontaktnih leč v naši SPLETNI TRGOVINI.

V SPLETNO TRGOVINO

 
 
 

Naročite se

NA PREGLED

Zaupajte pregled svojih oči strokovnjakom Optike Clarus.

NAROČI SE

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.